Oops!

Klockan 00:26 tror jag att det är riskfritt att gå en meter utanför ytterdörren och vattna min magnifika magentadahlia, i bara underkläderna. Ser nåt röra sig till vänster, nej, det är för stort för att vara en katt i trappan, men det är en hund! Och där står hans husse vid foten av trappan.

Dyker tillbaka in och stänger fort. Väntar fem sekunder efter att han kommit ur synhåll och ser att han gått åt det hållet där han inte syns/ser längre. Går ut och vattnar. Häller en halv liter på två sekunder och ska vända lite på krukan för att vattna lite jämnare. Ser nåt i ögonvrån. Då kommer killen tillbaka. Vi säger ett krystat hej medan jag flyger in igen.

Skräpans hund å kissa fort.

Min hemtjänstperson sa att man bryr sig mindre om vad andra tycker när man blir äldre, och det håller jag med om. Men jag har visst inte blivit så gammal att jag kan visa mig för grannen i underkläderna. 

Men vaddå, det är ju sommar. Hade vi varit på en strand hade jag varit rätt påklädd. Och jag är inte precis ett hett objekt för en kille i 20-årsåldern. 

Kanske bryr jag mig faktiskt inte. Nu i efterhand. 

Skön känsla. 

Inga kommentarer: