Så många att vara arg på

Jag är arg på folk som är smala och snygga. Såklart. Och folk som är friska. GIVETVIS! Den som kan böja sig ner till marken eller ta trappan två steg i taget borde ju få pisk.

Men jag är också arg på rika människor. Just nu är jag hemskt upprörd över ett inslag från Sköna hem nr 2, 2019, om ett par som ville ha en andrabostad i Stockholm för när de arbetade här eller hälsade på sina barn. Ni hör ju, förfärligt upprörande beteende. Men då skulle ni se lägenheten! En 4:a i Vasastan som inte ser ut som ett övernattningsställe utan lyxigare än jag nånsin haft. Det är klart att man bli arg.

Snart ska jag också bli arg på dem som kan somna. Sicket sätt alltså! Tyvärr ligger Mikael vaken och honom vill jag ju inte gärna vara arg på. Men andra som ligger och snarkar som grisar, ni borde veta hut och visa lite anständighet. Lite omtanke. Ta några av mina kilon och ge mig en miljon i utbyte. (Man kan sälja organ, men ni har väl inte hört om nån marknad för fett? Det skulle jag bli svinrik på!) Det är väl det minsta man kan begära. Alla ska med.

Godnatt!

1 kommentar:

modren sa...

Glöm inte att en kvinnas bästa make-up är livsglädje.
Det är futilt att reta sig på folk. Bättre glädjas åt allt och alla :-)
Och ja, jag förstod så klart din ironi.
modren