Lurad? Vi får se.

Jag märkte att min bytta med öronproppar snart är slut, så jag tänkte beställa fler. De kostade 49,90:-. Synd, jag har för mig att de brukar kosta 39,90:-. Men saker måste ju få prishöjas nån gång. Men vänta nu, det är ju Black Friday! Och då erbjuder Clas Ohlson 20% rabatt på alla varor! Suveränt.

Men vänta nu. De brukar kosta 39,90 och med 20% rabatt är det vad de kostar nu. Jag tänker ändå köpa dem, för jag tycker bäst om den sorten och jag har bara ett oöppnat paket kvar.  Men vad sur jag blir om jag går in på deras sida nästa vecka och de kostar 39,90:- då!

Då kan ni lita på att den alltid upprörda konsumentrapporteraren kommer att skriva ett surt inlägg.

Eller så kan ni lita på att jag har glömt av det. Men det vore ju synd att glömma bort en sån oförrätt.

3 kommentarer:

modren sa...

Finns de inte på Apotea? Alltid fraktfritt. Har börjat handla där.
modren

Anja Olergård sa...

Jag är trogen Apoteket, också alltid gratis frakt.

De öronproppar som finns där är de där orangea som har en sorts valstjärt i slutet och de passar inte i mina öron, jag får ont efter en natt med dem i. Har nog provat alla som finns, nånstans, inklusive några i dun med militärgrönt tyg runt som jag fick av Mikael och som de använder i lumpen. Clas Ohlsons är överlägset bäst för mina små hörselgångar.

AL sa...

Jag vet. Pløtsligt kostar salamipaketet 68 kr istaællet før vanliga 47. Två veckor senare ær det 40% på all salami i butiken. En prissænkning med originalpris på 10% alltså. Man blir galen. Kan de inte bara sluta printa dyra rea-prislappar och sænka ordinarie pris med 5 kr istællet? tack før ordet.