Location, location, location

Bloggen Livets bilder hade nyss ett otroligt ögonöppnande inlägg med en bild som jag inte snor, men berättar om, nu när jag länkat ordentligt.

Beroende på var man vilar blir man kallad olika saker, sängen -- sömntuta, soffan  -- latmask, hängmatta  -- livsnjutare.

Jag känner igen det. Som nån sorts rop från soffan, att det är "bättre" att vila i soffan än i sängen. Varför? Men det handlar inte om att få den vila och avskärmning, och mjuka underlag som är bäst för en, utan man ska inte vara så känslig, hänga med lite, leva livet. Soffan är bättre än sängen. Och jag vet inte om jag vågar, men jag har lust att starta en revolution för vår rätt att slippa soffligg. Soffhäng låter trevligt, men soffligg betyder att man hellre hade velat ligga i sängen men ändå väljer soffan för att känna sig lite social, delaktig, tillsammans. Men när min man sitter och programmerar hela kvällen så tycker ju inte jag att han är illojal? Varför ska jag då tycka att jag är en svikare om jag inte orkar med soffan och teven? Vi får se.

Inga kommentarer: