Inlägg till 17:e maj

Han den rike med sjuka frun, heter han Petter Stordalen?, tycker att Norge och Sverige ska gå ihop, kanske ta med Danmark också för ekonomins skull. 20 miljoner invånare är bättre än 10+5+5.

Hur som helst, nydd var det 17e mai och då firar Norge man ur huse! Vissa barnbarn var så fina i sina traditionella kläder att jag fick kärleksspel och nästan satte in fotot här. Men jag lät bli, jag ska lära mig det här med gränser och där går en mellan här och att sätta ut bilder på andras barn på Internet.

Jag blev så inspirerad att jag tänkte sätta ut några bilder i rött, vitt och blått, men jag kunde inte sluta och håller på fortfarande. Det är lagom ME-jobb att välja/hitta bilder. Som terapi att fylla hjärnan med de tankar som uppstår av vackra bilder.

Ni som är intelligenta, dvs 100% av mina läsare, kan förutom det med färgerna se att jag har gjort grupper av bilderna. En del är bara "triss i tårtor" men en del kunde jag inte hejda mig. Hade ni laddat hem detta med modem hade det tagit en stund. Hoppas ingen betalar Meg på telefonen och får sitta en kvart för att få hem det här! Ska jag skriva varning överst?!

Well, varsågoda. Triss i favoriter, inom många områden.

4 kommentarer:

Monnah sa...

Vilka HELT fantastiska foton! Efter att ha läst hur du mår känns det fånigt att säga "åh, tänk att ha snygga ben", men jag gör det ändå. Livet...

Anja Olergård sa...

Det ena utesluter inte det andra. Klart du ska få snygga ben!

Sara sa...

Snacka om att flippa ur. Tack å Norges vägnar!

Anja Olergård sa...

Lagom är inte en talang jag besitter.