Ha!

Hade jag en dålig dag igår, och tänkte att idag bara kunde bli bättre? Ha!

Mitt första uppvaknande var efter 3 h, sen under fyra timmar slumrade jag bara till, sen förstod jag varthän det pekade och tog sömnpiller, och somnade, vaknade dock tre gånger till. Har glömt fyra uppvaknande till, slm jag i alla fall kom ihåg imorgon när jag skrev in sömnen i hälsodagboken. Vär.de.lös natt!!! Höll på att strypa hunden som störde mig (fast hon är ju avlad till att vara nära), och Mikael som lagt henne där, eller om det var jag själv som tog upp henne (är jag ensam och dörren öppen är det ingen idé att neka henne). Och sen på kvällen sa Mikael en dum sak, tydligen pga att jag sagt en dum sak. Men hans var värre än min såklart och nu ska jag inte visa mitt dåliga omdöme genom att outa honom, men jag själv är ju alltid väldigt rättvis, resonabel , kärleksfull, förlåtande, ödmjuk. Ja, men så jag har haft en jättebra dag idag, med migrän dessutom, och den satt hårt åt så det tog lång tid för medicinerna att verka, fick ta två sorter.

Ja, och så börjar mitt högra öra göra riktigt ont när jag hickar eller så. Revaxör FEM gånger! Läkaren på fredag. Lista på saker, men han är jättebra.

Så jo, jag är skitsur just nu. Åt visserligen nybakade källarfranska nyss, men vem bryr sig, och nu är jag för mätt för att äta choklad. Allt blir fel, ni hör ju själva. Smiley face, jag skämtar nämligen!, fast nej, allt är eländigt, men jo, jag skämtar lite.

2 kommentarer:

Sara sa...

Det där med källarfranskorna och chokladen lät förfärligt. Du har min medkänsla!

AL sa...

Förstår att livet inte e så kul för tillfället (Dagens underdrift). Tänker på dig massor och känner med dig, mer än vad som är möjligt/lämpligt att knattra in i en kommentarsruta. Livet har ruttnat ihop lite här också och, som du vet, det hjälper inte att man vet vart det barkar med en sjukdom, all försämring är så ledsam. Men varje dag hoppas vi fortfarande är dagen då motståndet lättar lite, att det är dagen som blir bättre än igår. För oss men också för dig.

The sun will come out, tomorrow...