Gardiner

Min tvilling säger att det är upplevelser, inte saker, som är livet. Men så har hon blivit lite hög av nya gardiner. Jag förstår henne precis.

Och så inser jag att vi har köpt nya gardiner till vardagsrummet nån gång före jul men att paketet står i gungstolen fortfarande. Beyond patetiskt.

Men om det är nåt som ska göras idag så är det byta lakan.
Men egentligen borde inget göras idag eftersom jag gjorde tre saker igår, eller fyra om man räknar ta bort sminket. Eller vi säger 3 1/2 för jag tog bara bort mascaran och tvättade/smörjde inte.

Ack, när ska gardinerna komma upp?
Ack, när ska resten av bröllopsfotona komma upp?
Ack, vad ska jag äta till frukost?

Livet är så svårt. Men underbart. Jag räknar nämligen med att det ligger nybakat bröd i skafferiet. Och vad kan gå fel då? Förutom att man inte borde äta mjöl...

Kanske tar en tur med kometen. Min väderapp spår nämligen relativ värme, låg luftfuktighet och högt lufttryck. Om nån hamnar i onåd för att det bara finns havregrynsgröt att äta (det klarar jag max tre gånger på en vecka, och tredje portionen avslutas med kväljningar), tar jag gärna saken i egna händer. Vem säger att shopping inte är lycka? Fast det är klart, vi får se vad jag orkar i verkligheten, när jag klivit upp ur sängen. Men dagen är proppfull av möjligheter!

Inga kommentarer: