"Kärleken kommer till dig"

Älskar den reklamen.

Och idag har kärleken kommit till mig, lämpligt nog, i följande former:

Ett. Till mig själv faktiskt. Jag har inte varit på nåt mer spännande än Ica på länge och hade glömt av hur jag ser ut med smink och pynt. Det var trevligt att se och jag gillar mig.

Två. Pappa. Är vid gott mod trots att folk kommer och åker hem och han bara får stanna i sin sjukhussäng. En vecka på rygg är det nu. Det var faktiskt lite läskigt med den där metallställningen rätt i benet. Mikael lånade en rullstol i informationen och jag kände mig helt hemma i den. Weird.

Tre. Mikael, såklart. Vi åt och pratade och såg varandra i ögonen mer ordentligt än vi gjort på länge. Bestämde oss för att gå på dejt oftare och att inte vänta så länge med att hålla aftonbön att vi är medvetslösa och bara orkar en pyttekort. Tror båda grejerna är bra för oss. Att älska och bli älskad, vilken gåva. Jag hade nästan förlikat mig, och så fick jag det!

Fyra. Kött å potatis. Och sallad, och vitlökssmör, och sås, och nachos, och chokladtårta, och bär. Hjälp, mat är så gott.

Fem. Fick avslag på medicinstudien, som jag trodde. Blev rätt ledsen ändå. Men tänkte på han som gav dem idén, som hade behandlat sig själv med aktivt kol och blivit frisk (?). Och sen läste jag om en italiensk veterinär som, för att förkorta en lång historia, fick ME, märkte att hans hästar (!) nog hade det också, och behandlade sig och dem med vad det nu var, och så fick man se ett foto av honom på Dubai marathon. Inte i rullstol alltså. Den korta historien blev visst lång. Kärlek. Trots tråkiga och jobbiga hälsosaker har jag hopp om att en dag vakna och känna mig pigg och hinna med säkert tio grejer innan den känslan tar slut. Det finns säkert en förklaring och ett botemedel. Dem älskar jag idag, på alla hjärtans dag.

Puss!

1 kommentar: