En bruten kvinna

Fick botox idag. Så tacksam varje gång, dels för att det hjälper så bra och för att Sverige gör det möjligt för mig att ha råd.

Var också inne en sväng med Mikael på Claes Ohlson efteråt. Första gången i en affär på evigheter! Jag kunde inte låta bli att handla för tre hundra. Men det var vettiga saker, som kuvert, skrubbhandskar till duschen och sånt. Bara liiiite washitejp.

Och så när jag satt helt fredligt hemma i soffan och tuggade i mig min taco så var det något hårt i maten. Alltid lite ofräscht. Spottade ut och kände plötsligt något vasst i munnen. Då har en tand gått av alternativt har jag tappat en lagning. Har glömt att gå och titta hur det ser ut. Och det vill jag nog förresten inte. Och bara för det så var det reklam på TV för nåt med en kille i en tandläkarstol. Han går därifrån, och det är precis vad jag önskar! En bruten kvinna med en bruten tand. Gå ut bara, slit av slangarna och gå! Usch, vad jag är rädd för tandläkaren.

Som väl är har jag sen länge en tid på måndag. What are the odds? Annars hade jag nog inte gått dit på en två, tre år, eller om jag får tandvärk, vilket som nu kommer först.

Men visst, min tandläkare heter Mikael och är supergullig. Förstår att jag är rädd och allt, men ändå. Söv mig! Hade på nåt sätt trott att jag skulle klara mig med fyra bilder och lite pet för 650:-. Nu blir det betydligt dyrare och betydligt otrevligare. Vilken vidrig ekvation! Men jag antar att man får mer och mer problem med tänderna ju äldre man blir. Kanske ska investera i en ny tandborste ändå.

Och jag har elektrisk tandborste. Annars hade mitt perspektiv på att köpa en ny inte varit "investera"...

Borrrrrrrrrrrrrr. (Fobiträning del 1.)

Inga kommentarer: