Världens roligaste uppdrag

Ellen har bett mig att inreda hennes arbetsrum! Jag och pappa åkte ner till henne när hon bodde i Frankfurt, och medan hon var på jobbet en dag inredde vi hemma, som överraskning, och hon önskar sig samma "present" igen. Jag har fått några hållpunkter, som att den där sekretären som vi krigade om ska finnas med, och vad för sorts färg och stil hon ska ha på tapeten.

Nu är problemet mest avståndet. Hon vill såklart ha en budgetvariant och då borde man ha Borås affärer, Ullared samt Blockets upptagningsområde vid sin armbåge. Inte som nu, att jag hittade en bokhylla på Blocket som jag vet att hon vill ha, men det är ingen idé att skicka Rob att köpa den, eftersom de inte har huset än. Deras förråd är väl i princip lika fullt som vårt, det vill säga att man får hälften av grejerna ramlandes över sig när man öppnar dörren.

Det tråkiga är att jag inte kan dryfta detta med er (övriga) bloggläsare, eftersom hon själv är inne här emellanåt och jag vill inte spoil the surprise. Men det är sååååååå roligt. Jag går och drömmer för mig själv hela tiden.

------------

Dessutom måste väl den nya IKEA-katalogen recenseras. Fick den idag, och jag bänkade mig såklart i soffan (den beigea) med ett glas exotisk Fanta och ett gäng Remi. Å, vad trevligt jag hade. Man kan kalla den page turner om man vill.

Annars var den som de brukar, tycker jag. Rolig att läsa, men inga särskilda överraskningar.

Blev förälskad i sängstommen Birkeland nånstans på de första sidorna. Men vi ska inte köpa den. Men bara för att Ellen har köpt hus, går jag omkring och drömmer om att ha 250 kvadrat att ställa möbler på istället för 53. Men jag rättar munnen efter matsäcken och är nöjd med mitt hemman utan stängbara dörrar. Fast jag stängde faktiskt toadörren idag (Jonte var här) och det gick, med lite våld. Mikael påstår att det är mer avancerat än jag tror att rätta till en sned dörr.

Nu ska jag leta efter en lila ryamatta. Vet inte om det finns (Ellen vill ha det i arbetsrummet). Och jag är inte säkert på att det ser normalt ut, om jag ska vara ärlig.

1 kommentar:

Villeosagamamman sa...

Finns lila rya (de kallar den plommon) på Rusta. Prisvärd o populär.

Grymt kul uppdrag! Ha så roligt.