Dagens klokord från Ketchupmamman

Klistrar in hela klokinlägget i sin helhet. Det får man väl göra, bara man skriver vem man har snott det av? Ketchupmamman ska vara glad att jag skaffar fler fans till henne.

Love is all you need och andra lögner


Hm, jag läste just att man håller på att tröttna på sin partner om man irriterar sig på saker han gör. Irriterande smaskljud när han äter? Snarkar som en full bäver i en ekokammare? Joddlar nationalsången klockan fem morgonen? Inte irriterande. Bara du som inte är tillräckligt kär.


Är man tillräckligt kär så är allt förstås som i en Hollywoodfilm med dagliga månskensfrierier, en och annan söt hundvalp, och män som som bär kvinnor sådär lite lagom omotiverat. Och när ens själs älskande harklar upp en brun stinkande loska och spottar ut den i backen så hoppar man upp i hans famn och vrålar ”hångla!”
Och sedan undrar folk varför kvinnor inte lämnar män som slår dem, är notoriskt otrogna, eller bara allmänt otrevliga. Vadå? Är man tillräckligt kär har man väl överseende med lite klamydia, några blåmärken och ett futtigt benbrott. Eller?

Inga kommentarer: