För bra för att vara sant

Jag drömmer ju fortfarande om att åka på semester nånstans nu under hösten. Igår kollade jag på Expedia efter hotell i Hurghada och såg att ett av de tre Hilton-hotellen i Hurghada-området bara kostade 410:- per natt. En vecka skulle då bli mindre än 3000:- för bägge, d v s femtonhundra per person. Lägg på en flygresa så blir det en billigare semester än med många andra Hurghada-hotell med bra mycket lägre klassificering och ordinariepris.

Men jag lyckades inte hitta rätt datum och trots att jag kollade igenom både oktober och november, vecka för vecka, gick rummet på 900:-. Tänkte ringa Expedia idag och fråga när det låga priset gällde. Fast jag kollade precis först att det fortfarande gällde.

Men nu har någon antagligen upptäckt att det var för bra för att var sant, och ändrat. Nu står det 904:- per natt. Grr.

Men jag borde veta att när något verkar för bra för att vara sant, så är det oftast det också.

Jag fortsätter att leta sista minuten-resor. Är bara lite svårt att gissa vad det blir för priser i september, oktober och november... Vill egentligen kunna suga på karamellen i flera veckor före själva resan, men går det inte, så går det inte.

Ellen och Rob åkte i alla fall hastigt och lustigt till SA igår. Lagom rolig resa. Usch för för tidig död.

Fast nu hittade jag Marriott för 587:-. Också ett riktigt bra pris för ett femstjärnigt hotell på stranden. Måste kolla flygresedatum osv.

Eller också måste jag lägga mig. Det blir nog det senare. Sov kasst inatt. Var så trött så jag grät vid 10-tiden.

Sjostakovitj!

Inga kommentarer: