Seinfeld

Min blogg handlar precis som Seinfeld om ingenting, även om de flesta likheterna slutar där, typ att den här inte är lika rolig eller världsvid. För att visa på detta ingenting ska jag nu skriva om det oerhört intressanta ämnet deodoranter, och inte de dansande...

Ända sen jag var ung och besökte Amerrka och provade Secret har jag gillat stick-deodoranter. Jag har också i flera år varit en nöjd användare av ömsom Doves, ömsom Rexonas stick. Men de är ju lite dyra, särskilt här i hufvudstaden när ett stick går på 38 spänn på Vi. Senaste gången min deo tog slut köpte jag en vanlig roll-on istället, av snålhetsskäl.

Men den tog slut så fort! Så nu tror jag nog att det är värt pengarna med stick, eftersom den varar längre. Och känns fräschare på nåt sätt. Gillar inte det där kletiga. Och det där aerosolköret de envisas med i England blir man ju tokig på. Så min ödmjuka åsikt är att stick är bäst. Om nån bryr sig om deodoranter alltså.


P.S. Ett ingenting till: Mikael sökte nyss på google och skrev chart. Den där ifyllnadsfunktionen fortsatte fylla i och skrev: charterbussresor till Kristinehamn. Intressant att just det ansågs väldigt efterfrågat. Surrealistiskt, nästan, om man kunde kalla det signifikant nog att vara surrealistiskt. Ni fattar. Ingenting.

Inga kommentarer: