Första dagen utan Mikael

Det har varit väldigt tyst härhemma. Märker att ens egna ljud inte tar kraft från en, eftersom man vet om när de kommer, ungefär som illamående när man kör själv resp om nån annan kör. Om jag ska vara positiv, har det varit skönt med tystnaden. Ändå ger jag M en eloge för att han inte väsnas. Han plockar inte ens ur diskmaskinen medan jag sover för en gång vaknade jag av det säger han. Han har också TV- och musikvolymen på rätt tyst, vilket jag är superglad för. Så jag klagar inte i normala fall, men det var skönt med extra tystnad.

Annars har jag bara ätit rester idag, vilat mig i soffan och gjort min samhälleliga plikt genom att fylla i en enkät från SCB om svininfluensan. Mina åsikter om den kan sammanfattas: "Mycket väsen för ingenting".

Och så är jag som vanligt irriterad på mitt temperaturreglage. Var jättevarm först idag så jag klädde inte på mig, men började sen frysa så jag tog på mig filten i soffan. Klädde på mig först vid halv 6-tiden, när jag hämtade posten och lagade pasta. Nu är jag kokhet igen och har precis klätt av mig igen. Mycket irriterande. Jag tror jag blir svettig bara av att det kommer mat i magen som är varm. Men så varm att man måste klä av sig är lite frustrerande att bli stup i kvarten. Mikael och jag är nog redan kända i området för att springa omkring i underkläderna (inget porrigt här inte, vi är bara varma)...

Och apropå föreningen så är det årsmöte om en halvtimme. Det hade jag glömt. Orkar inte tvätta håret och sitta upp, så jag får skippa det. Synd att Mikael inte är hemma och kunde gå på det. Man borde stödja sånt.

Jaja, nu är det som det är. Måste lägga mig ner igen nu. Ser hur en veckas "ledighet" börjar flyga sin kos och jag kommer att ligga däckad i soffan som vanligt. Slöseri på människokraft!!

Är nog lite grisk. Sorry. "Solsken och fågelkvitter". Såja.

Inga kommentarer: