Några små lappar

Kära dromedarer -- eller vänta, två pucklar är väl kamel???

Ursäkta att jag knappt vet vad ni är.
Jag blev i alla fall superentusiastisk när jag såg er igår i den lilla hagen vid kyrkrondellen. Tänker fortfarande på er ibland. Tack för att ni gav mig ett äventyr. Kameler är ingen vardagsgrej. Ni var supercoola.

/Anja
--------------

Kära Nina!

Tack för att du satte in bröllopsfoton av Malin och Dan på FB så fort. Nya tidens teknik är inte så föraktningsbar ibland.

/Anja
---------------

Kära mannen med barnvagnen utanför köksfönstret!

Jag råkade titta ut när du så käckt och manligt tryckte iväg barnvagnen ett långt stycke framför dig. Och sen märkte att det började bli nerförsbacke och vagnen accelererade långt därborta. Du sprang rätt fort och det såg helfestligt ut. Tack för dagens skratt!

/Anja
---------------

Kära mig själv!

Du måste komma ihåg att gå och lägga dig. Om Mikael har gått och lagt sig så somnar han, även om han säger "det är lugnt" när du vill titta färdigt på Law & Order. Du vet att det där första snarket kommer. Och så besviken du blir på dig själv om ni inte har läst skrifterna och hållit aftonbön tillsammans.

/Anja
-----------------

Kära bloggläsare!

Jag fick såklart skrämselmagont igår efter ca 4 timmar, men det får jag alltid bara nån säger ordet magsjuka. Vi klarade oss fint, tackar som frågar, och ska till och med äta rester idag. Resten har jag fryst. Fast OJ vad jag kryddade den köttfärssåsen...

/Kockan

Inga kommentarer: