Visst ser det löjligt ut? GG-varning

Vad är det med amerikaner som gör att de inte kan klä sig efter vädret? Det här tycker jag ser absolut IQ-befriat ut. Löjligt så det sjunger om det. "I always wear shorts," says Caesar Grubel of Boston, who cleans off his car on Beacon Hill.


Ferrins? försvara "er". Fast ni har alltid vettiga kläder! Hade en missionärskamrat som hade knästrumpor mitt i vintern. Bara ben i januari? Hur kan det anses som en bra idé? Fattar inte hur en för övrigt smart kvinna (gick på Wellesley och är gift med en Harvard graduate) inte kan komma på att klä sig efter vädret. Och om karlen ovan bor på Beacon Hill är han så pass smart att han tjänar nog för att bo ett dyrt område i Boston, så han måste väl också vara icke-dum. Förklara det för mig! Ofta ser man missionärerna i sina vita skjortor utan jacka. Ser superlöjligt ut! Jag mister hela respekten för allt de för övrigt kunde ha att säga när de ser så dumma ut. (Missionärerna i vår församling tror jag bara hade kostymerna på sig härom söndagen när det snöade så.)

Sorry. Men det är min åsikt.

Men. Jag märker att jag har lite ruelse inför att publicera det här gnället. Visserligen står jag för min åsikt, men människor som bara surar och skäller och gnäller och säger Jag är bara ärlig, är ju inte heller särskilt smarta. Det gäller ju att välja sina strider.

Men jag antar att jag är lite gramse idag eftersom några ungar för tredje gången på en månad tjuvringde på min dörr. Såg dem efteråt, nu som en annan gång, och idag glodde jag stint på dem från köksfönstret, öppnade balkongdörren (varpå de började springa... Hur skyldigt är det??) och frågade dem Var det ni som ringde på min dörr? De sa Nej och sprang sin väg. Himla skitungar. (Jag = Grinig Gubbe.)

Fast en gång på Gårdskullavägen lurade Johan mig att tjuvringa på dörrarna i de gula tvåvåningshusen, så jag antar att jag får betala min skuld till samhället nu. Då antar jag att det är några fler tjuvringningar kvar innan jag står på plus/minus noll...

2 kommentarer:

Mattias Welander sa...

Min kamrat på mission (från Kaliforninen) envisades med att nästan alltid ha sina vanliga låga finskor när vi var ute hur mycket snö det än var. Knäppt.

~Michaela sa...

Hjälp, vad du är härlig.....jag kunde inte låta bli att skratta åt tjuvringning biten där.

Hmmmm, när det kommer till att försvara oss om kläderna så vet jag inte riktigt vad jag ska säga.

Jag kommer ihåg när vi flyttade till USA (jag var 8 år) och vi var rätt så chockad när vi såg BARN i lågstadiet komma till skolan i skorts (shorts...vet ej rätt stavning) när det var snö ute.

Men....å andra sidan så är det ju så att man vänjer sig vid sånt om man gör det ofta. Huden blir liksom mer van...precis som när man går barfota ute mycket så blir fötterna lite hårdare och tål det bättre.
Fast, visst tycker jag det är tokigt....men samtidigt så skadar det ju inte dem....well, förutom att du tycker dem är lite korkade :) Och det kan ju vara bra att ha dig på den goda sidan ;) Hihi