Coola Jonte

Idag var M och jag på underhållning vid Rudan. För det första hade stället två enorma utomhus-chandeliers från IKEA i taket. Bara det! Sen fick vi (jag fick, det var M som betalade) broccolisoppa och bröd och lite tårta. Sen fick vi underhållning i långa banor! Jonte spelade Für Elise (det stör mig att han tog sig igenom ni vet det där pa-dam-pam-pa-da-da-da...-stället som jag aldrig klarade i min ungdom och nu är för senil för att ge mig på), sjöng en Coldplay-duett med en blondin och spelade till!!! och spelade huvudrollen i en Galenskaparna-sketch om en restaurangmeny. Tror inte jag har glömt nåt. Jo, han paus-underhöll lite apropå också, utan nerver. Dessutom tyckte jag också väldigt mycket om Charlie, the human beatbox, samt Olle, som gjorde en träffsäker Ingemar Bergman med megafon och basker och svordomar och ångest.

Sen åkte vi till VI och köpte lite kvällsmat som vi åt hos mamma och pappa medan M satte igång deras andra nya TV. HDmi-utgången på boxen verkar inte ha något ljud, så det ska de ringa och höra efter med Telia sen, men for now får det duga med scart. Visst låter jag cool som kan svänga mig såhär med termer som jag nästan begriper :)

Kan förresten inte precis rekommendera nån sorts fryst tårta som hette nåt med cola -- det var typ Dumle-kola alltså, inte coca-cola (duh). Det var mandelbottnar och då är nog den med den gula hostan godare. Men 39:_ för en liten tårtstackare som räckte lagom till fyra var väl ändå rätt ok. Och M och jag åt mackor som mamma hade bakat! Det smakade lyxigt det!

En bra dag på det hela taget.

Ska hålla min första lektion imorgon. Harry skickade länkar varav en var särskilt bra och gav mig lite mer perspektiv på innehållet. Ska inte träffa Mikael imorgon. Men jag har köpt citroner så jag får väl göra lemonade när livet bjuder mig på citroner... (Var det för långsökt eller hängde ni med? Livet utan Miakel är som att äta sura citroner alltså, men det får jag bota med typ citronmuffins och tröstäta i hans frånvaro. Sheesh, det blir inte precis smidigt när man förklarar det såhär...)

Inga kommentarer: