MAT!

Handlade mat för 660:- idag, och det var bara mat sånär som på ett glasspaket. Köttbullar, bacon, korv, köttfärs, fiskpinnar, mjöl, salt, pasta på längden och bredden, grönsaker, mejeriprodukter, pålägg, konserver, you name it! Nu klarar jag mig ett tag! Visst ser det underbart ut! Visst är det härligt att vara "rik"! Visa det här fotot för de fattiga ... och de skulle inte fatta att det var mat visserligen, men ni vet vad jag menar. Man ska nog vara glad att man är svensk. Johan sa om min lägenhet: Spoilt Swedes :) Och det är vi. Tacksamma, men spoilt!


P.S. Nu tar jag till och med kort på den OLAGADE maten!!!

2 kommentarer:

~Michaela sa...

Ojdå, Jag stor handlade igår oxå, men det kostade mycket mer. 1700!!! Uscha mig. Jag köpte MYCKET mer än vi brukar för det är en tjej som är intresserad i att köpa bilen så jag tänkte att nu MÅSTE vi fylla frysen ifall hon köper den snart.
Men att det skulle bli SÅÅÅ dyrt, det trodde jag inte. Men det var mycket lax och kyckling, så jag borde inte ha blivit överaskad.

AL sa...

Vet inte vad jag tycker är roligast på ett knasigt sätt: att du tog bilden eller att jag klickade på den för att se vad du hade köpt.