Anatomimiss


Jag gillar inte ordet f****, men jag är helt himla allergisk mot framstjärten! Mamma hörde på allvar en kvinna fråga sitt barn i toabåset bredvid Har du kiss i stjärten?

I så fall är du ett medicinskt underverk! Eller freak!

Nu har vi ju snippa, som passar så bra med snopp. Varför ska folk vara så pinne-i-arslet att de inte ens kan säga de orden? Man måste inte säga de vuxna orden om man inte vill nu när vi har så bra sexfria anatomiord för andra situationer.

Min morfar sa arsle. Och annat. Men det lät aldrig vulgärt när han sa det, det var bara de orden han använde. Arsle för mig är lika fult som rumpa, även om jag vet att hela samhället inte köper morfars stilnivå. Han älskade Benny Hill så jag har pejl på hans typ av humor.

Mikael däremot är en liten fröken. Jag har nästan slutat säga skit för att han tycker det låter så fult. Men det har jag förstått är dialektalt och mycket vanligare på västkusten. Jag tycker inte att det låter så hemskt heller. Ibland när jag kommunicerar med min ursprungsfamilj och Mikael inte är där passar jag på att säga skit. Det känns inte lika nödvändigt nu som det gjorde för tio år sen. Kanske har jag utvecklats och förfinats.

Ni vet att det man skulle säga då är F*n tro't, men jag är ju förfinad nu.

God afton!

2 kommentarer:

Marita sa...


Följer broderauttexten på insta gillar många av hennes citat som hon broderar.

Anja Olergård sa...

Håller med! Många goa skratt blandat med en hel del livsvisdom.