Trött och sånt

Sov tretton timmar i natt. Ändå var jag så trött när jag vaknade att jag inte orkade öppna ögonen på en halvtimme. (Jag hade bara öppnat ögonen i en sekund för att se var klockan var. Eftersom jag känner mig lika trött vare sig jag sover en timme eller tretton så måste klockan säga om jag behöver somna om.)

Det är väldigt svårt att anpassa sin aktivitetanivå efter sin energi när man är så van vid att bara göra saker ändå, vare sig man orkar eller inte. Som öppna ögonen och sätta sig upp i sängen för att det är för trist att blundvila.

Hade 35,9 i temp när jag vaknade så jag borde inte göra nånting alls idag. Är supertrött på ännu en dag och vecka i morgonrock. Väger tandborstning mot att mikra mat. Idag vinner tandborstningen (för att jag har tandvärk) så får Mikael mikra.

Är fortfarande mer kissnödig efter jul. Det är också svårt att anpassa sina dagliga göromål om man måste gå upp och kissa en gång extra. Kan inte skriva om kissa för då måste jag gå. Kommer inte orka gå upp ur sängen på flera timmar. Vägrar potta i sovrummet.

Inga kommentarer: