Jag har gjort nåt!!!

Sara taggade mig i en artikel som bevisade (det måste ha varit bevisade utom allt rimligt tvivel, inte bara antydde) att de som tar fram sina julsaker tidigare är lyckligare.

Förra julen saknade vi en vit adventsljusstake och vi kom på det så sent att det inte fanns några vi ville ha tillgängliga. Så härom dagen såg jag att Clas Ohlson hade en prima, vit stake för 59,90:- och då kunde jag inte låta bli.

Och sen kan man ju inte betala räkningen förrän man har satt sladden i kontakten och sett att den funkar. Men då skulle jag bara ställa den i fönstret också, bara kolla liksom. Men sen satte jag i sladden på riktigt och nu lyser det från köket.

Och artikeln hade rätt! Jag har aldrig varit så här lycklig :-)

Sen såg jag de här fina julstrumporna som vi borde ha i vardagsrummet. Vi borde också ha en öppen spis där man kan hänga upp sina strumpor.


Men idag är jag nöjd med att ha satt upp den första staken i området. 12 oktober är rekord. Ett jättebra rekord!

God jul!

2 kommentarer:

Monnah sa...

Fantastiskt! Du vinner! Jag har sett julskum och Marabou choklad med pepparkaka i affären och har redan köpt en burk pepparkakor. Har även sett att de satt fram julmagasinen i vissa butike. Jag brukar vara tidig med att börja spela julmusik, men det har jag inte riktigt velat börja med. Än. Det kommer nog snart. Nu blir jag sugen på att sätta upp vår fina julstjärna med många uddar!

Anja Olergård sa...

Mikael köpte en sån där Marabou med pepparkakssmak, så det var ju startskottet ju. Bara å fortsätta. Men män ser ju inte alltid saker som förändras hemma och jag har inte sagt nåt. Jag vill inte bli nödgad att lägga in veto om att den visst får stå framme redan.

Jag har läst minst tre julmagasin idag på Readly.

Och faktiskt också gjort ett första utkast till julbordet, baserat helt sonika på Kumla Herrgårds julbordsmeny. Eventuellt blir vi alla syskon vid nåt tillfälle så nu har jag gått helt bananas med fem sillsorter och sen blir det bara värre. Om jag inte själv ska stå i köket 24/7 en vecka (ha!) så lär den förkortas, men nu är det en trevlig dröm!