Tvångsvakna

Jag har under åren börjar använda hemmagjorda namn på sånt som har med sömn och vila att göra. Som att eskimåer har många ord för snö, fast det bara är en vandringssägen. Men ett bra exempel i alla fall. Idag tvångsvaknade jag, dvs väckte mig själv fast jag inte hade sovit färdigt för att jag märkte att jag hade så ont i huvudet att jag måste ta medicin.

Fast normala människor tvångsvaknar ju varje dag för att gå till jobbet eller när telningarnas inre väckarklocka är satt på 06.00. Så jag säger inte att det är synd om mig. Jag bara har inget roligare att prata om just nu. Eventuellt ska jag epilera benen idag, men jag är inte säker på att jag orkar, och det är hur som helst inte ett uppslag till ett bättre blogginlägg.

2 kommentarer:

Sara sa...

Du ser, du har redan börjat omsätta visdomarna i praktiken. Alla tvångsvaknar och lider av det. Jisses vad klok du kommer att vara när du plöjt hela boken!

Idag var jag ytterligt tacksam när jag vaknade för att jag slapp ifrån en sån trälig dröm om att ett hus inte hade tillräckligt fint västerläge, så stranden fick skugga på kvällen. Inget är perfekt.

Anja Olergård sa...

Jag har fastnat, det var visst inte så lätt att läsa som jag trodde. Men om jag redan inser att alla lider så kan jag ju pausa ett tag. Jag vet faktiskt inte vad jag säger, jag lider så :-)

Haha, vilket lidande du har i drömmen!