Räkor är så gott!

För att inte tala om lax! Jag är så hungrig! Efter att igår inte ha ätit nåt efter migränen, har jag idag varit hungrig som en varg. Det är lite starkt att kalla det tortyr, men det blev faktiskt lite jobbigt ett tag på Pinterest jag såg det ena mer läskande receptet än det andra. Kyckling, lasagne, lax. Och denna hunger sammanfaller givetvis med nån mental middagshunger, eftersom vi åt MACKOR till middag idag. Och även om brödet var färskt och påläggen goda, och man blev mätt, så är det liksom inte vad kroppen vill ha vid 19-tiden om man nu inte har ätit middag klockan 18. Jag krånglar till det mer än nödvändigt. Comme d'habitude.

Vad längtar ni efter för mat?

3 kommentarer:

Tekla sa...

Cravings de luxe kan jag lätt få efter stekt ägg eller franskbröd... Ja, röda godis är också min passion! Men, livet busar lite och det kan man ju inte leva av! tyvärr!

modren sa...

Så vitt jag minns har jag aldrig i hela mitt liv sjunkit så djupt att jag gjort mackor till middag. Jo, smörgåstårta möjligen. Enligt den gamla skolan MÅSTE man äta potatis (el i nödfall ris/pasta) och kött/fisk och minst en, gärna flera, grönsaker och gärna en hemgjord sås för att det ska få kallas middag.

Men det är kanske dags att tänka om. Vad är det för fel på matiga mackor? Fast då ska de helst vara hembakta, smörade och påpälsade med en massa ätbart. Bara ost duger inte.

Vad mycket idéer man har. De flesta av mina som sitter djupt kommer från mamma.
Fast att som hon baka grahamskakor och samma gamla sockerkaka varje lördag, var inte min grej. Sen skulle köksgolvet skuras varje lördag. Och barn skulle ligga kl 19, ända upp till tolvårsåldern. Uj vad de andra ungarna på gatan retade oss för det.

Tror att alla föräldrar gör sitt allra, allra bästa.
modren

modren sa...

Och jag önskar att jag tyckte om skaldjur :-(
modren, infödd göteborgare