Dålig dag

Idag har jag orkat klä på mig. Nåja, har i sanningens namn också borstat håret, satt på en maskin tvätt som jag tror redan låg halvfärdig i maskinen, och just det, stoppat in den i torktumlaren, det var ett gäng handdukar. Och så har jag sett en film med Mikael, ätit middag som han lagat, och nyss gjort två skinkmackor och en liten kopp oboy.

Och jag som var deppig för att mitt liv är så litet, att jag inte orkar nåt, bidrar, kan nåt. Det är tydligen aningens lite större än jag tror. Men ändå. Störigt fet lördag, eller vad det heter nuförtiden. Och då menar jag det ironiskt. Man kanske inte ska använda ord man inte begriper på ett ironiskt sätt. Det kan lätt bli pannkaka av det. Eller crepes, om ni föredrar. Har visst inget cirkumflex på plattan.

Jag har länge tänkt att jag borde gå med i snapchat så idag gjorde jag det. Men nåt är skumt, för fast den fick mina kontakter så hittade den inte nån. Inte ens Mikael. Så jag måste hålla på och fatta hur det funkar på samma gång som jag måste fatta varför det inte funkar.

Och så måste jag så många saker igen. Det är nog därför jag är så grisk. Jag tänkte att bara julen går över så blir det lugnt. Men det börjar ju igen. Den här veckan ligger på energiminus, hittills.

Om jag orkade åka nånstans så skulle jag det. Fly.

Och såna där historier om mobiler som exploderar på natten när de är på laddning. Mikaels telefon ligger ofta på hjärtat. Men det var väl nån särskild modell (av Samsung eller?) och inte hans.

Nu börjar plattan också bli full och säger varenda dag att den behöver mer utrymme.

Det lät annars som nåns dåliga helg.

Ska skriva "sur" i hälsodagboken.

Inga kommentarer: