Personlig framgång

Jag har idag fått reda på min tredje hemlighet, och de två första är kanske en månad gamla, och jag har visserligen frestats, men avstått från att till exempel berätta för Mikael. December och januari är annars de svåraste hemlighetstiderna och jag har gjort bort mig genom att råka berätta om presenter. När man har klarat sig hela december är det lätt hänt att man sänker garden, men Mikael fyller år en månad efter julafton så man får fortsätta hålla tyst om saker man köpt. Men nu har jag som sagt tre hemligheter. Och jag är fast besluten att inte avslöja dem. Två av dem är inte intressanta för er bloggläsare ändå, men den tredje är en fantastisk hemlighet som skulle väcka, ja, ska jag säga sensation? Men jag ska verkligen bli mitt nya jag fullt ut och bara vara öppen med det som är mitt. Andra som inte är lika öppna ska inte behöva ångra att de valde att anförtro sig åt mig.

Och ni kan lugna er, det är inga ni känner som ska gifta sig, ha barn, skilja sig eller dö. Eller jo, det är det ju, men ingen som jag vet först, dvs det... Nej, nu kom jag helt vilse. Och det som var glättigt blev sorgligt.

Sen har flera bekanta, bekantas bekanta och väldigt många helt okända sprungit Stockholm Maraton idag. Bland annat en som springer sig igenom Europa, tror det var 24 maraton han skulle springa, för att samla in pengar till me-forskningen. Och en kompis man som sprang så snabbt att till och med jag, sportborta som jag är, förstod att det var riktigt bra.

Sen har jag ätit kinamat och pratat. Hade migrän idag också, men inte värre än att det gick över med några olika piller. Vad skulle jag ta mig till utan piller? Och tänk om Neurosedynbarnen hade sluppit pillereffekter. Läkemedelsbranschen och medicinsk vetenskap är så oerhört viktiga och kan göra allt från att bota, lindra svår smärta, till döda och skada.

Jag orkade inte gå ut idag, och andra sprang nonstop i fyra timmar. Men jag satt upp på middagen och låg sen och pratade. Det var en mycket bra dag.x

1 kommentar:

Sara sa...

En hemlighet som skulle väcka sensation? Jag dör av nyfikenhet. Du är inte snäll!