Limo overload

Vi såg ungefär åtta limousiner ikväll. Mitt rekord. Såg 6 st en gång i USA. Vi räknade kvickt ut att det är studentbal på gång.

Jag gick aldrig på min. Hade bara gått i klassen ett år, vi hade bara 4 killar i klassen och de var faktiskt de enda killarna i hela årskursen som jag kände. Och småprat är jag inte bara sjukligt obegåvad på, jag tycker det är jättejobbigt. Så jag tyckte inte det var en lockande idé att gå på fest. Jag är ju verkligen ingen festprisse. Tycker sex pers är i mesta laget. Och kan man inte prata om riktiga saker så tycker jag det är i princip bortkastad tid, nu med sjukdomen even more so. Sitta på en stol och anstränga hjärnan måste ju verkligen vara värt det.

Det var dagens grinig gubbe-inlägg.

Party on, folks! Or not.

4 kommentarer:

Eva sa...

Men fina är de, studenterna!

Sara sa...

Eller så är de fulla, odrägliga och lider av vanföreställningar om hur viktigt det är med studenten. Det är studierna som är det viktiga. Och en riktigt lyckad tillställning är att dricka en kopp te ihop.
Hälsningar Surtant

Anonym sa...

Jag bara väntar på att modren ska komma med en kommentar om hur hon och fadren fnyser över det som idag kallas studenten, annat var det på deras tid, bla bla bla... Mark my words.
/E

Harriet Klarin sa...

Ni skulle bara veta hur det var med studenten på min och pappas tid... När man kom upp i muntan i latin (nja, inte pappa då)och skulle kunna läsa alla slags latinska dikter med rätt versmått - hexameter, alexandrin, dityramb, troké, favoriten snyftjamb - ahh, annat var det på den tiden :-)
Tu reger' in populo romane memento,
haec tiberunt artes, et debellare superbos...
Vet inte hur mycket som är rätt, men det är 53 år gammal och obegagnad kunskap, folket!
Annat var det på vår tid. Vi lärde för livet.
modren