Glad valborg

Började dagen med att duscha. Bara det! Var sen duktig och låg i soffan och vilade när Mikael kom hem. Bestämde mig för att ta kometen och titta på brasan. Den är alldeles här bredvid. Hjälp vad folk det var! En polisbil lockade barn och jag flög nästan i luften när den demonstrerade rutan. Köpte frimärken, såg min första tiggare i Sverige, släpade runt mig på hemköp, såg en kille med shorts (fast jag hade vinterjacka och handskar, det var ju bara tio grader ute fast 26.6 inne). Tyckte nästan det var roligt att köpa diskmedelssalt. Sånt behövs verkligen där vi bor. Duschen blir alldeles kalkig och det är jag inte van vid. På hemvägen såg jag två små moppetonåringar som körde på bakhjulen. Den ena stod dessutom på pakethållaren under tiden. Dagens upplevelse faktiskt.

Kom däremot på att det inte var jättekäckt av mig att gå hemifrån utan smink, med bara till nöds torkat och synnerligen ofriserat hår och gummidojjor. Jag hade helt glömt det där med att man kan vilja känna sig fin om man träffar folk. Jaja.

Precis när jag kom hem kom de första regndropparna. Det var tajming.

Har sett nyfallen snö också på facebook. Matchade inte skånesångarna på teve. Fast vårsolen luras bra. Inne hos oss är det närmast tropiskt.

Aloha!

Inga kommentarer: