Drömmar

Idag har jag varit ensam hemma, nog för att jag sov bort de flesta timmarna som vanligt, men ändå. Jag behövde vila efter igår och nu har jag feber och migrän, samt är sådär konstig med mat som jag blir ibland. Klarade inte av att äta rökt lax, fast jag gillar det. Jag har inte kommit på vad det är, men när jag är övertrött så smakar mig inget, snarare tvärtom.

Men Mikaels mamma har nyss varit på Teneriffa och sa att man kan hyra rullstolar och allt möjligt. Det klickade inte när jag hörde det, men så fick jag en utprintad turistguide där de nämnde det där med rullstolar och handikappvänlighet och att behandlingshemmet Vintersol ligger där. Då plötsligt klickade det! Om ett ställe är extra handikappvänlighet kanske jag till och med skulle kunna klara att åka dit. Jag tänker på vår femåriga bröllopsdag i höst.

Nu fick jag nåt att drömma om! Tror ni Mikael vill köra runt mig på vandringsleder upp på vulkanen Teide :) Nej, men till nån strand kunde man köra rullstolen ända fram till vattnet typ. Jag kan ju gå, men inte det som räknas som promenadavstånd av normala människor. Ooo, så spännande att drömma om!

6 kommentarer:

Sara sa...

Å, det låter härligt! Sand mellan tårna, ligga i skuggan och sörpla på en exotisk frukt. Och äta hämtmat på hotellrumsbalkongen så man slipper resturanger och matsalar! Nu blev jag extremt ressugen jag med!
Har de vilstolar man får släpa med sig runt på området/upp på rummet också tro?

Anja Olergård sa...

Dom. har. allt. Har jag bestämt.

Cecilia summerar sa...

Ja, underbar dröm! Jag var på Teneriffa för många år sedan och imponerades av hur tillgängligt det var. Det var året innan min pappa fick en skallskada som gjorde honom helt rullstolsburen, och nu väntar jag på en rullstol. Mysko. Men fantastiskt att dessa ställen finns. Go for it! Funkar det med mer än en vecka så tror jag det är bra, eftersom resorna sliter så. Hoppas, hoppas!

Anja Olergård sa...

Vi pratade om det idag och jag vill, vill, vill! Nu är det mest flygningen på 5,5 timmar som låter ogörligt. Men vi behåller både bebisen och badvattnet och ser vilken idé vi ska bygga vidare på! Tack för peppningen! Synd med din pappa!

Anonym sa...

Läser boken Trött är fel ord och hittade Dig där.

Anja Olergård sa...

Hej! Så kul att bli hittad :) Beklagar att du har anledning av läsa boken!