Lyteskomik på min bekostnad

Jag har ju haft fullt upp nu i december med att låta bli att råka säga till folk vad de ska få i julklapp. Tydligen har det varit mer än nog och jag har istället gjort bort mig på följande sätt, som kanske kan glädja er såhär i juletid, hohoho:

Blev alldeles upprörd på försäkringsbolaget för att de höjt vår premie med 50%. När jag ringde dem visade det sig att jag mindes siffrorna fel och de har höjt premien med typ 70:-. De har sänkt den för att vi har larm och jordfelsbrytare och inte ska ha bostadsrättsförsäkring. Och i den höjda premien ingår numera en allriskförsäkring som täcker ifall man kvaddar kometen. Tur att jag var snäll och inte skällde. Hur glömsk får man vara?

Idag är ett paket skickat från cdon med en viss titel i. Det var dock inte den artikeln jag hade beställt, så jag är tio sekunder från att kräla upp ur sängen och ringa dem. Men så får jag plötsligt den intelligenta tanken att dubbelkolla. Då är det rätt vara, bara det att titeln är så lång och de bara hade skrivit ut hälften och då lät det som en annan vara. Tur att jag inte ringde och skällde på dem.

Ja, och så slarvade jag bort en hel vecka när jag var på posten och träffade en bekant. Jag sa att jag opererades i måndags, och det är ju sant, men i måndags för två veckor sen. Han var imponerad över att jag redan var på benen. Ja, där stal jag lite beundran.

Men annars har jag nog klarat mig bra.

1 kommentar:

Klarins sa...

Du är modig du som ringer försäkringsbolag och liknande!
den beundrande modren :-)