Allt blir en nyhet

Gick in på min egen ... vägg? tidslinje? på fejan för att jag skulle svara på krubb-inlägget. Skrollar ner lite, ser att jag varit på Västerhaninge bygdegård för ett år sen. Det har jag INTE, kan jag meddela. Nånsin. Campofelice di Rocella däremot, där har jag faktiskt varit. Och Solresor ska åka till sydöstra Sicilien från och med i sommar, så nu har jag nåt nytt att drömma om.

Men det jag skulle säga var att jag också har skrivit att det är klart att det blir Downton 5! Hade helt glömt bort att jag ens hört det. Men vad fantastiskt roligt.

Fördelen med att vara som ett såll i hövvet är att alla trevliga saker får man vara med om flera gånger. Som bra filmer, roliga historier osv. Allt är nytt!

Downton ska komma med en femte säsong, har ni hört det :)

2 kommentarer:

Sara sa...

Läste det här inlägget igår och fattade ingenting. Såg det idag igen och tänkte: oj, hur fick hon in ett nytt inlägg mellan de gamla. Tills jag (som måste ha läst helt ostrukturerat) kom till några krångliga italienska ord som jag stakade mig på. Igen. Så då fattade jag att jag läst det förut. Och sen drack jag lite kaffe och läste en gång till och fattade att det var mig du skrev om och att det var jätteroligt! Så nu sitter jag här och skrattar och känner mig lätt fånig för det blev lite mycket metakognition på en gång här! Eller frånvaro därav.

Anja Olergård sa...

Hjälp, man kan nog lura oss till vad som helst...