Trevlig söndag

Orkade upp till kyrkan -- yippee. Håret hann dock inte riktigt bli genomtorrt, men det är världsliga bekymmer. Däremot borde jag sluta gå i små lackskor till bilen -- kunde lika gärna ha skidor på mig. Småhalkade men ramlade inte. Heléne K höll en fin ssk-lektion, som vanligt. Tänkvärda grejer idag. Antar att det beror på ens egen inställning också. Var verkligen tacksam för kyrkan idag, och att jag kan ta mig dit. Och för att Mikael och jag läser skrifterna tillsammans på kvällarna, och för hans fina böner. Jaja. Mycket sånt idag.

Moreover, idag var "barnen" här på middag. Det är alltid kul. Johanna får en gedignare engelskautbildning än jag, verkar det som! Stekte lax i ugnen som bland annat åts med en ovanligt god pulverhollandaise till (Blå band, nytt recept). Grönsakerna var däremot mindre populära. Det förstår jag. Brukar själv tvinga i mig dem av ren artighet. Typ. Och halloncheesecake till efterrätt. Jag tror inte jag kan laga nåt som de inte har fått redan, så nu får vi snart börja om från början. Vi hade roliga samtal, spelade Rappakalja (som de kanaljerna ville avsluta när jag låg som mest i ledningen!) och ... vahettere ... när man är en person på en Post-it i pannan och ska gissa vem genom frågor. Där förlorade jag. Men det är OK, jag har tur i kärlek.

När de skulle gå tog de med sig lite diverse skidprylar som M hade hittat när han skulle städa undan lite här hemma. Johanna ville inte ha öronmuffarna men Jonte hittade grejer han ville ha. Heter det skidkostym?

Inga kommentarer: