Hårt arbete

Har de senaste två dagarna suttit och försökt välja ut/bort foton till vårt bröllopsalbum, som jag sa nyss på Bröllopsbloggen. Målet var att få ner antalet foton till ca 80, och nu måste jag dubbelkolla igen hur många foton som får bra plats i albumet jag köpte på Ullared. Från början hade jag över 600 foton. Börjar bli mer än lovligt trött i nacken och i hjärnan. Så många beslut!!!!! Är det eller det fotot finast? Och har jag redan för många på ditten och datten? Oh well, "Is that your biggest problem?" som Dr Phil säger...

När jag började det här inlägget kom jag ihåg vad jag skulle komma fram till. Men det gör jag inte längre. Kommer jag på det så lägger jag till det. Annars får ni väl gissa själva. Jag kanske bara skulle klaga på att jag är trött. Eller så skulle jag säga att jag är så käääääääääääääär och glad för vår underbara bröllopsdag. Det måste det ha varit :)

Här är ett foto som inte kommer med i albumet. Om ni undrar över det uppenbara, är jag mindre nöjd med dubbelhakorna, synliga underkläder, att man ser ända ner i halsen på mig, och att jag så kvinnligt har rafsat åt mig klänningen under armen. Men sekunden innan kortet togs hade M snubblat på min klänning. Sekunden före det hade jag sagt: Snubbla inte på min klänning. Jag var trött och väldigt lättroad. Det är inte enkelt att vara en Elsa om man är född till en Kajsa. Man kanske inte ens ska försöka. Okejdå, ta mig med hull och hår, eller inte alls.

Men jag gör mitt bästa! Och i en fullkomlig värld ska jag gå omkring med min nätta figur och med hästbettet gömt bakom mina vänt leende läppar och vara graciös. Ni anar inte så dainty jag ska vara.

Inga kommentarer: