resfeber!

Fick sms av Polisen idag. That's a first. Mitt pass är färdigt. Redan! Två arbetsdagar, eller vad blir det?

Vi kan dock inte åka på bröllopsresa imorgon eftersom Mikael ska vara med och tolka generalkonferensen i helgen. Har tittat på resor så ögona blöder nu. Det snurrar i järnan! Om nån har några erfarenheter av speciella resmål eller speciella resebyråer, snälla kommentera. Jag såg i alla fall att Jordanien hade 37 grader i september, så det tar vi inte, fast det lät så spännande och exotiskt! Det lär bli Kreta, Rhodos, Cypern, Mallorca eller Egypten. Dit finns de flesta resorna till bra priser, i alla fall nu.

Jag längtar faktiskt efter semester. Har inte varit utomlands sen antingen Egypten med Annika eller London med Rebecka, och bägge är cirka 5 (?) år sen. Möjligtvis var jag i USA efter det med Carla, men ni ser i alla fall att det var så länge sen att jag blandar ihop resorna. Det är i och för sig inget bevis på nåt, förutom det sorgliga tillståndet på mitt minne!

Så, ett kungarike för en liten kamel på stranden!

Fotot har jag tagit själv, och ni ser att det var så längesen jag såg en strand att det inte ens fanns digitalkameror. Kameran har datummärkning som ni ser -- och det var redan 2002. Dags för ny baddräkt!

Inga kommentarer: