Middag med vit duk

Igår var vi på middag hos Thomas. Han hade t o m lagat maten själv! Och det var gott! Och det låg vit duk på bordet.

Gabriel M försvann bildligt talat under bordet när han kallade mig Ellen. Join that club. Fastest growing on FB...

Jonte körde dit. Ingen grät eller var rädd. Han fickparkerade dessutom helt snyggt. Och tankade.

Stockholm är stort, för det kändes som att åka mellan Borås och Göteborg i tidslängd.

Thomas hade en decimetertjock mardrömsbok om fysik med bibeltunna sidor. När jag slog upp mitten av boken hamnade jag på sidan 780. Jag skulle behöva en miljon kronor för att ta mig igenom den, och jag är inte ens säker på att det skulle räcka.

Iina såg ut som om hon hade size 0. Gick hem och satte i det nyinköpta batteriet i vågen. 91. Trodde jag skulle komma under 90 till bröllopet -- gjorde jag det? Får leta i bloggen för jag minns inte vad jag har vägt. Förutom 57!

Jonathan fick 2,4 i socker, men ingen trodde på det, så han mätte sig igen. Thomas fick inte heller konstigt socker. Mikael hade fått 1,2 dagen innan för att han var svettig på armen. Sen när han mätte sig i fingret var det flera enheter högre.

På kvällen mätte jag mig också (det är fortfarande en lek för mig, även om M har tröttnat för ca 20 år sen). Jag hade 6,5. Mikael sa att det var OK. Men jag är orolig för att jag ska räknas som överviktig och bli insulinresistent. Nä, orolig är att ta i.

Hur som helst, jag sov gott i natt och vaknade vid 12. Underbart.

Men jag tror jag ska sussa en stund nu för jag är lite kass faktiskt efter igår.

Mikael har slitit som ett djur hela helgen med ljudanläggningen på Carpe Diem-aktiviteten. Den ska ha burits mellan två platser cirka 5 gånger på olika dagar. Sen fick han en spik i däcket och fick byta det för att kunna köra tillbaka högtalarna efter sakramentsmötet.

Igår fick Mikael däremot pappas fina manschettknappar som Magnus Å lånat på bröllopet. Pappa saknar dem och vet inte var de tog vägen, så Mikael ska plocka poäng när han kommer med dem idag Vi ska få middag. "Kanske rentav en liten efterrätt också", sa mamma. Skönt. Jag har sweat pants på mig och otvättat hår. Skönt å slippa laga middag alltså. Hoppas jag orkar sitta upp när jag äter den dock.

Hejhej!

Inga kommentarer: