Inlägg med tidsfördröjning

Har ibland läst på proffsbloggares sidor att de skriver alla veckans inlägg på måndag morgon och sen programmerar dem till att publiceras med lagom mellanrum under veckan. Smidigt. Men jag har trott att det är nån widget eller program som gör det. Hur som helst så har jag trott att "det måste vara svårt".

Haha. Ni kanske har vetat detta i evigheter, men på Blogger kan man ändra tiden för inlägget (vilket jag gjort några gånger när jag först har sparat ett utkast som jag sedan har redigerat och publicerat). Om man bara sätter den dagen och tiden i framtiden istället, så håller Blogger själv reda på när inlägget ska publiceras.

Och eftersom jag ska vara på sömnutredning i Uppsala tre dar nästa vecka, så har jag lagt in några inlägg som ska publiceras både här och på bröllopsbloggen medan jag är borta och datorlös. Hihi, känner mig så dumstolt. Det kanske är världens mest självklara sak för er andra, men jag har just kommit på det.

P.S. Haha. Hittade det här inlägget i Utkast. Det är fem dagar gammalt. Har inte ens lyckats publicera mitt inlägg om att jag har lärt mig publicera med tidsfördröjning. Tur att jag var så smart till att börja med, annars hade jag nog inte haft mycket kvar i huvet vid det här laget! Det går utför!!!

Inga kommentarer: