Rapport från sömnkliniken

Mikael bokade en dator åt mig igår på biblioteket tvärs över avdelningen så jag kunde kolla min mail. Man är ju inte riktigt människa om man inte är uppkopplad med jämna mellanrum :)

Jag sov bara 3 h igår natt så jag hade inga problem med att somna igår kväll. Ögonen föll ihop ca 23.00 och jag vakande inte på riktigt förrän 13.10 när en städtant kom in i mitt rum och städade toan. Sen tog de prover på mig och ryckte bort sladdarna, sen duschade jag och sen fick jag lunch som de hade sparat -- spaghetti och köttfärssås, och en Jacky chokladpudding till efterrätt. Jag har det rätt bra här.

Mikael är på väg hit igen men antingen hittar han inte eller så har han slut på bensin eller så stod han i duschen länge :) Jag lipade lite igår när jag talade med läkaren, men bara lite lagom, inte sådär hysteriskt. Efteråt kom han fram och kramade mig. Hans närvaro här gör detta så mycket trevligare Ikväll är jag dock lite lite rädd för, eftersom jag sov så många timmar i natt. Men det blir väl bra att testa hur jag sover när jag inte sover också,som omväxling mot natten.

Jaja, nu är min tid snart ute så jag slutar nu. Tack för att ni tänker på mig.

1 kommentar:

Monica sa...

Hoppas att det går bra att sova i natt också!