Söndagsrapport

Trevligt i kyrkan idag. Som vanligt Jag är ju lite socialt handikappad, men nu efter ett halvår börjar jag verkligen känna mig hemma i församlingen.

Sen körde pappa mig hem och sen slängde jag tre kassar med sopor, åt två tekakor med ost och la mig att vila. Två timmar senare "vaknade" jag och snart diverse olika syskon och bihang. Det var alldeles fullt av folk och trevligt! Idag firade vi inte precis nån, men Rob och sous-chef Ellen gjorde South African Curry. Sen spelade vi ett spel som Mikael fick igår och som hette Lika par leka bäst. Rob och Ellen vann över Mikael och mig med ett poäng. Rätt bra ändå. Sen såg vi på DVD från när de var white water rafting i Clarence, ZA. Sen pratade vi om allvarliga ting tills vi blev för trötta för det. Då stannade Mikael kvar och hjälpte mig med disken. Och ändå var det inget berg och jag har diskmaskin, så jag kunde ha gjort det själv. Men han är så omtänksam och tar så väl hand om mig. Hellow, vad den mannen är underbar!

För att ge en officiell spelrapport:

Man fattade inte riktigt på en gång vem som skulle svara och när man skulle flytta (vi gjorde fel allihopa), men när vi fick igång hjärncellerna hade vi riktigt roligt. Ett sånt här spel kan ju också med fördel spelas med bara två, för att lära känna varandra bättre och se hur man tänker. Och även om det i flerparsvariant ändå går ut på att ha roligt snarare än vinna, så går det inte att spela ett spel där någon "kan vinna" utan att speldjävulen tar tag i en. Men vad gör det? En stund med högt blodtryck går väl bra :) Spelet kan med andra ord rekommenderas.

Inga kommentarer: