Blåst!

Jag tror jag har blivit blåst. Hade hittat en perfekt födelsedagspresent till Mikael på etsy, som jag aldrig har handlat på förr. Men jag kollade att snubben hade positiva omdömen (visserligen bara 6 st men jag tänkte att det räckte). Jag köpte Mikaels present av honom den 20 dec och han har inte svarat på mina tre mail, och jag har såklart inte fått något. Nu när jag kollar närmare på säljaren ser jag att alla sex köpen var av samma person. Kan ha varit hans morsa! Aprens! Så kolla gärna lite noggrannare än jag gjorde när ni köper av nån. Jag har köpt så mycket på nätet att jag liksom bara förutsatte att det här också skulle gå bra.

Jag kan nog i alla fall häva köpet och få pengarna tillbaka eftersom det gick genom PayPal. Och om inte så var det inte en hiskelig summa. Det skulle så att säga göras lite mer med "saken" efteråt, och det skulle bli det dyra.

Men då återstår frågan vad jag ska ge honom istället, eftersom den presenten var så perfekt. Misströstade lite om att hitta en lika perfekt. Men nu har jag kommit på det!!! Ska bara kolla att jag har pengar nog på kontot. Synd att jag inte kan skvallra lite om vad det är, för det är en sån bra grej! Men jag berättar efter den 24:e.

Inga kommentarer: