Shopping

VM i shopping var det länge sen jag vann -- heck, det var länge sen jag ens deltog! Men idag har jag köpt mer kläder än på evigheter. M och jag var i Farsta centrum och förstorade ringarna. Det gick på ca 1 minut! Medan jag sen surrade runt på H&M (de hade flera varianter av den där kjolen du har Karolina som jag älskar så, men största storleken var 42, grr!!) var M på Apoteket. Han kom tillbaka med två plastkassar fulla! Det vill till att vara storkonsumenter... Hans insulin tog en kasse och mitt allt möjligt tog en annan. Shoppingsresultat:

En skjortblus med v-ringad kinakrage och 3/4-ärm i petroleumblått, H&M: 224:-(249:-)

En skjortblus i smalrandigt grått/vitt med lite kråssömmar fram och v-ringad kinakrage, H&M: 224:-(249:-)

En blus i lila stretchbomull med knappar ner till avskärning under bysten, snygg krage och 3/4-ärm, 88:- (ord 198:-).

En antracitgrå "herrväst" med massa knappar fram, Lindex: 67:- (ord 349:-)

En rutig skjorta i mörkrött, svart och vitt. Inte skogshuggar, fast modern. Lindex:77,50:- (ord 299:-)

Hemskt att behöva köpa tjock-kläder, men så är det eländiga läget nu. Storlek 36/38 -- I MISS YOU!

Sen åt M och jag på kinakrogen i Farsta centrum. Jag vill ogärna kritisera andras matlagning (sten och glashus) men den här maten var så mycket bättre än kinakrogen i VH centrum! Jag tog "fyla små lättel", som det verkar som om jag alltid gör. Jag hade gärna ätit på den italienska som ligger nästan som utanför, men allt inuti centrum stängde 7 och jag var på KappAhl till 18:59:36, så vi hade inget val. Men M och jag skämtade om (mest jag...) att det här med kinamat börjar bli vårt signum. Han friade ju till och med på en kinarestaurang (fast det skäms han för -- han hade letat efter ett gyllene tillfälle att fria i en vecka men till slut blev det inte bättre...). Och min brudklänning är från Kina, börjar ni ana ett mönster :)

Efter det åkte vi hem och såg på "Gudarna måste vara tokiga", som M har hört mig prata så mycket om, men aldrig sett. Videofilmen var från 1998. Det låter nyss men är faktiskt 11 år sen!!! Såna som är födda då kan till och med ha fått mens och bröst vid det här laget! Usch, vad tiden går fort!

Jag älskar verkligen Mikael, jag måste bara säga det. Igen. Han är så snäll, så hjälpsam, så omtänksam, så klok, så vettig, så gullig, och luktar så gott om nacken. Han bar kassar in absurdum idag och fick inte ens en liten oanständig titt i provrummet som tack. Men vi har i alla fall vår hindersprövning. Får vi aldrig in de där papprena det väntas på får vi väl elope.

Inga kommentarer: