L Ä T T A D ! ! ! ! !

Johan ringde nyss till mamma och pappa och hade besked om Mia: Hon är 100% frisk!!!!!!!

Orsdaken till att de trodde hon hade den här sjukdomen är för att det röda födelsemärket hon har på ovansidan av huvudet är vanligt vid den här typen av kromosomsjukdom. Det kommer aldrig att växa hår på födelsemärket, men det är så pass litet att det går att "kamma över". Stackars unge -- stora fötter och comb-over! Men hon är frisk! Hon får fortsätta titta sig omkring i livet. Åååå vad jag är glad! Och de kommer nog hit i sommar!

Mamma tycker att Mia är väldigt lik mig som baby (till och med vikten och fötterna och rött födelsemärke...) och det är väl tur att Klarins kan "få" den ena ungen och Angerosas den andra :) Så blir det inget kiv.

Sätter bara för det in ett av mina favoritkort på underbarnet. Jag tittade igenom alla bilderna och man kan redan se att de ser annorlunda ut. Mer som barn än som aliens... Inte hoptryckta och blodtäckta! Och jag kan se skillnad på dem! (Förutom att Isabella blundar och är rund) så känner jag igen ansiktena på dem. Det känns så speciellt. Jag hade ingen aning om att det skulle kännas så mäktigt att bli faster. Här kommer i alla fall friska Mia, i kronologisk livsordning:

Nyfödda


Vilar sig efter förlossningen


Tittar på pappa på spädbarnsintensiven


Tycker om att bli klappad på huvudet


Hemma!

4 kommentarer:

Villeosagamamman sa...

OOoh vad glad jag blir!! Tack igen för alla goa bilder vi får ta del av. KRAM!

Rebecka sa...

Vad underbart!!! Sysslingarna här i Åsa är sååå glada!!

Mattias Welander sa...

Åh, vad skönt! Jag har faktiskt varit väldigt orolig för den lilla! (Trots att jag inte är involverad på nåt sätt..)

Monica sa...

Härligt att höra!