Små mirakel

Jag var plötsligt så sugen på mjölk idag och sa högt (inne hos m&p): Vad jag längtar efter mjölk! (Egentligen är det för mycket socker i mjölk för att man ska dricka det om man bantar med Sten-Sture.) Varpå de säger: Det finns lite mjölk i kylen! De hade köpt en liter för att göra panna cotta igår till missionärerna, och det var nån deciliter eller två kvar. Mmmmmmm, så gott! Och precis när jag var så sugen på det! Så det kan bli. De små tingens Gud...



Annars kan jag rapportera att jag har packat tre banankartonger med Boda Garden-servisen. Och så har jag gjort två scrapsidor till Aarl & Ann, som man skulle skickas till Birgit senast idag. Jag började 14.05 och var färdig 15.57. Mamma småsprang till brevlådan, som -- som väl är -- bara ligger 2-3 mintuer bort. De hade inte tömt när hon kom :) ja gahr aldrig scarppat en sida med foton förut, så det kanske förklarar varför det tog tid. Jag brukar ju bara göra kort och det är ett lite mindre format så det ser "fullt" ut mycket fortare.

Och igår när jag trodde M låg i blodsockerkoma i Tyresta började jag sortera böcker av ren nervositet, så det ska jag ta försöka göra färdigt nu när jag har vilat mig efter middagen. (Lite svårt att bestämma vilka böcker man vill komma åt det närmaste halvåret, dock.) Middag ja, pappa åkte till Max och slaktade och tog hem tre bacon- och ostburgare till oss. Specialpris 22:-. Duger gott.

Inga kommentarer: