hoppsanshopping

Jag hade ju köpt en kavaj från ebay som jag inte visste om typ.

Igår fick jag ett paket från Lyko. Det var kanske bara tre grejer där som jag verkligen behövde köpa. Men då fick jag ett kit med sminkborstar till ett förmånligt pris. Det var väl tio år sen jag köpte min rlugeblrdte. Och nån ögonskugga som var till minipris. Sen två par ögonfransar med lim och pincett. För jag tror att jag vill ha det på Hannas bröllop och dp måste jag träna mig. Är det nån som vet nåt om lösögonfransar, eller enskilda, som de kan säga till mig? Senaste gången jag hade lösögonfransar var på 1900-talet.

Men det var inte allt. Ett läppstift, en ögonsluggepalett två handkrämer men de ville jag verkligen ha. Och sö fantastiskt reapris på min bodylotion från Biotherm hade de två för en så jag betalade 260:- för två. Bara en flaska var förra julen närmare 200:- och jag köpte den billigt och tjänade 40:- per flaska kanske. Men nu klarade en 130:- och det är det lägsta jag någonsin sett
 Men så faller jag för Du har handlat så mycket så du får handla det här för bars xxxx;- och sp faller jag när det är ett bkrstswt jag velat ha k flera år.

Nu köpte jag ju alla dessa saker för att singles day slutade och jag låg till 05 den morgonen och fattade beslut om vad jag verkligen skulle köpa. Men jag är ju inte klar i huvudet klockan fem med de där sömnmedicinerna! Så det var också en fantastisk mängd onödiga saker. Oh well.

Skönt ialla fall att jag inte har gjort slut på pengarna så att barnbarnen inte får några julklappar.

Sara Graaf satte in den godaste bilden på julklapp, jag skulle vilja kalla det för julens äkta menong. Man kan slå in paketet och skriva vem det passar till. Jag tänkte vi skulle göra det med varje av våra barnbarn och sen visa filmen på julafton. De stora fattar mycket väl men inte de små. Tror det är jätteviktigt att betona goodwill toward all men. Och posten levererar det gratis! Det är att verkligen hjälpa barnen i Ukraina 

Jag var ju inte åpen, nu när jag är i lite mer Lucid tillstånd hade jag kunnat låta bli flera av grejerna i lådan. Men man ska inte skynda sig med att handla för man mister rabatten annars, om det betyder att man köper fler grejer än rabatten var och som man inte hade ansett sig behöva annars.

Så det jag lägger i varukorgen kunskap jag definitivt inte handla. Lovar!!!!!!

2 kommentarer:

Monica sa...

Ojoj, så det kan bli! Inte lätt att hålla shoppingfingrar i styr ens i helt vaket tillstånd, särskilt inte då de hotar med "att du MISSAR ju tidernas DEAL om du inte köper det här NU"!

modren sa...

Sätt en påminnelselapp på mobilen: får inte handla mellan kl 24 och 07. :-)
modren