Ett påskmirakel

Alltså, jag vet att det är jul nu och inte påsk men jag har varit med om ett mirakel i uppståndelsens anda. 

Hade haft min dator lutad mot väggen i sovrummet. Sen tror jag att den gled ner. Har ett svagt minne av en dina. Nästa gång jag skulle sätta på dem så hände inget.

Så jag blev lite bekymrad för att det jag hade på datorn har försvunnit plus att jag inte har en dator längre.

Så idag skulle jag bara kolla för säkerhets skull. Och då startade den!

Jag sa Tack massa gånger ut i luften. Vet inte om det är nåt teknikhelgon som har hört mina böner men jag är hur som helst väldigt glad. Ska faktiskt gå upp nu och spara sakerna som är viktiga.

Kanske kan det också så tänkas att jag kan hitta våra bröllopsfoton? Om gudarna är på min sida? De ska finnas på två cd:ar men jag vet inte fler ställen att leta på. Mikael ville titta på dem. 

Men just det, på Lucia så blev vi tillsammans för många år sen. Vi gifte oss 12/9-09 och förlovade oss i oktober ett år innan och blev ihop i december ett år före det, så 13/12-07. What???? Vad tiden går!!! Jag vet ju att jag inte är nygift längre men, WHAT.

4 kommentarer:

Humlan sa...

Oj, läskigt när prylarna spelar skendöda.
Hoppas den lever ett bra tag till!

Min dator gjorde nåt liknande för ett tag sedan. Bara tvärdöd. Och sen tänkte jag kolla en sista gång innan jag typ slängde den. Då levde den igen! Men sen nu igen är den, inte tvärdöd, men när man slår på den står det typ "ett fel hittades, automatisk reparation startar", och sen "går inte att reparera automatiskt, pröva manuellt" och så försöker jag det, men det går inte heller. Så den är väl typ hjärndöd nu.


Ja hjälp vad åren går fort!!

Humlan 🐝

Anja Olergård sa...

Hjärndöd, Jaz det låter som en trolig diagnos.

Nåt har dock absolut hänt, för när jag skulle lyssna på en cd ville den ha typ användarnyckeln. Typ 16 siffror från ett decennium sen. Så jag öppnade med ett annat program.

Och så står det att nåt spionprogram är avstängt, men certifikatet gäller till 2017. Ska vittja den på det viktigaste. Jag har ju inget annat pyssla med. 😂

Humlan sa...

Hm, skumt! Den fick säkert hjärnskakning iaf. Låter mycket klokt att spara det viktigaste, så du är beredd ifallatt.
Ja en precis, du är ju så extremt sysslolös - not! 😬

Anja Olergård sa...

Ja, den fick nog faktiskt en släng av hjärnskakning.