Välriktad reklam

Jag har köpt lite kläder från Sellpy i augusti. Hade dels några i-landsbehov och föll för en del annat. Har också returnerat flera av plaggen. Tyvärr. De såg jättefina ut på bilden och ser i princip sådana ut i verkligheten men en docka i strl 36 ser inte ut som jag. Bland annat var det två klänningar från H&M som var mycket voluminösa och korta och jag blev en tunna med tändsticksben. 

Så några grejer åkte tillbaka.

Döm om min förvåning när jag idag får reklam där två av "mina" klänningar finns med. Jag har inte fått besked av Sellpy än att returen är godkänd och att jag ska få pengarna tillbaka. Men plaggen är visst till salu igen.

Men jag är bara lite allmänt sur, beskedet kommer säkert imorgon.

Sur mest när jag ser hur snygga klänningarna är och vet att jag inte kan ha dem. Och lite sur för att de säljer dem innan jag har fött returnera dem. Men de tjänar inte pengar på min retur så jag förstår att de gör så 

Faktiskt är palazzobyxorna också mina, när jag tänker efter. De såg inte heller ut som silhuetten på bilden. 

Men idag har jag på mig kläder jag har köpt. Jag fryser så mycket att jag faktiskt har börjat klä på mig. Och det är trevligt att ha kläder på sig. Man känner sig så sjuk om man inte är påklädd.

Apropå kläder så regnade det idag. På Stockholmsvis i kanske en halvtimme. (Inte på Göteborgsvis som är en månad.) Jag tänkte Hoppas Mikael har en jacka på sig, annars kommer han att bli blöt. När han kom hem såg jag att han hade en jacka på sig och jag blev så lättad. Han upplyste mig om att han har en jacka på kontoret och ett paraply i bilen. Karlen är ju 62 och kan klä sig själv, jag vet inte riktigt vad jag tänkte. Jag antar att jag tycker om att tänka på honom. 

Han ringde förresten hem idag och sa att jag måste titta ut, det är en dubbelregnbåge! Det kändes som en påminnelse från Gud att efter regn kommer solsken. Jag sov nämligen inte en blund i natt men nu är det en annan dag. Typ.

Inga kommentarer: