Bisarrt

Jag har ju fått första sprutan. Fick en tid för andra sprutan, på förmiddagen. Tog upp det med min kontaktperson och bad om en eftermiddagstid. 

Att hemsjukvården ger mig sprutan hemma -- när jag har hemsjukvård, alltså! -- är inte tänkbart fast andra VC i närområdet har vaccinerat sina hemsjukvårdspatienter hemma. Pfizer får man flytta så det är ett vårdpolitiskt beslut, inte ett medicinskt. Så jag måste åka till VC. Första sprutan fick jag fler biverkningar av att ta mig till VC än av själva vaccinet. Men, det är ju inte bråttom så jag orkar inte bråka. De har verkligen worn me out. Hur som helst. Jag bad om en tid efter tre. Det fick jag på första sprutan. Jag har slutat säga "så sen eftermiddagstid som möjligt" för de tolkar sen eftermiddagstid som 08 eller 13 eller vad som helst. Så nu säger jag bara efter 15. Det kommer såklart att bli omöjligt när som helst. 

Så har jag äntligen fått besked från min VC. Det kommer inte gå att få vaccin på eftermiddagen, så jag ska ordna det själv på nåt annat ställe som har bättre öppettider.

Visst är det fantastisk hemsjukvård vi har!


4 kommentarer:

modren sa...

Suck. Svensk sjukvård är bäst i världen.
modren

Nilla sa...

Men vad tusan, så svårt kan det väl inte vara?

Marita sa...

Grrrrr... Sånt där retar mig väldigt mycket

Sara sa...

Min hjärna exploderar!