Den förlösande bilden

Jag har sett de här bilderna separat för många månader sen men inte kommit på vilken annan bild de liknade. Så kom äntligen det förlösande sambandet. Vet inte vem som gjort klänningarna. Vill ha bägge men de är nog inte i min prisklass.

6 kommentarer:

modren sa...

Du har haft nån liknande klänning som den på bild 1. Den var supersnygg. Och du hade ungefär samma figur som kungligheten på bilden. Vet du vilken klänning jag menar?
modren

Anonym sa...

Menar du den kortärmade Laura Ashley-klänningen? /e

Anja Olergård sa...

Jag tänker att det nog är en svart klänning från H&M, som jag först köpte i teal och orange i storlek 38 i London med Sanne, och sen en likadan i svart med orangea blommor på H&M vid Sparbanken.

Monica sa...

Mycket spännande att du kommer ihåg vilken storlek klänningen hade! Jag vet bara "smal" eller "kurvigare". Möjligen "smälltjock", men det låter ju inte så fint.

modren sa...

Jag menade den kortärmade svarta Laura-klänningen.
modren

Anja Olergård sa...

Okej, Laura Ashley-klänningen från London var marinblå med syrenlila blommor. Den finaste klänning jag nånsin ägt. Nummer två är en lång, benvit klänning med jättestora grålila blommor köpt i Borås på Cassels. Det var tider det.

Som tjock har jag älskat två klänningar, en svart med typ sammetsrkingning och empireaktkigt knytskärp från Marks and Spencer som både har varit för stor och för liten. Den köpte jag med Rebecka i London. Den andra är en lila sidenklänning från Monsoon, som jag köpte för nästan ingenting, några pund alltså, på eBay.

Har precis kollat på bilder på Pinterest. Jag är verkligen kär i klänningar!