Ibland vet man inte

Man kanske ser en bild på Pinterest och så vet man inte riktigt om det är en klänning eller en night gown. Då får man använda sin slutledningsförmåga. Eller Pinterests. Om man klickar Mera sånt här, vad får man mer av då, kläder eller underkläder? Jag kan säga er att jag inte är klokare faktiskt. Det var en salig blandning.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Beslut fattas medelst omröstning bland de trogna bloggläsarna?
Jag lägger min röst på night gown. /E

Anja Olergård sa...

Frågan kanske var otydlig, för jag tror det är olika svar på Vad menade modeskaparen att detta är (klänning) och När en vettig människa ser på plagget, vad är det då (night gown). Jag tror vi kan besluta i frågan utifrån den Anonymes, men alltid kända, /E, aka Lillans, snivskarpa analys.

Men på the runways förekommer urringningar och slitsar som vanliga människor inte känns vid. Jag har även pinnat några sådana klänningar på Pinterest, för andra egenskaper än barmexponerande. Ibland tycker jag plagg är vackra, fastän de hade varit ännu vackrare om de inte var fullt så explicita. Ibland är konst vacker fast det finns nipples med, Klimt är ett exempel. Nu vill jag inte själv ha nån stor nipple på vardagsrumsväggen, men gärna nåt annat av hans porträtt. Konsten är ibland lite ekivok, jag gillar konst ändå. Konst kan även vara nationalromantisk eller kanske t o m fascistisk. Men så länge besökarna inte vet precis vad det står på tidningsklippen från forna tider så är det bara vackert, värdeskapande, underbart. Andra är mer puritanska i sin syn, vill inte peka ut nån. Men det finns ju alla inriktningar.

Och var fick jag luft ifrån, 2:37. Jag har just sett på Homeland och jag blev lite väl uppeldad av spänning för att ligga lojt och försöka somna.

En kompis till mig gillar Amy Schumer och jag tycker hon är vulgär. Vive la différence. Vive la choix.

Harriet Klarin sa...

Ge mig lite snö.
Kejsarens nya kläder.
modren, puritan

Anonym sa...

Om ändamålen skall helga medlen, kräver jag noblare ändamål än en bar ändalykt.

Bara ädla delar blottlägges alltfør ofta blott och bart i självändamål.


Vive la petit choux

AL, trogen bloggläsare

Anja Olergård sa...

Ok, veckans skrattsalva. Jätteroligt, AL!

Sara sa...

Medalj till AL!

Själv vill jag tro att det är en baddräkt i glitterfrotté där under. Mer glitterfrotté till folket!