Vårkänslor?

Jag älskar kuddtyget. När jag var inne på att tapetsera om i vardagsrummet i grått hade jag tänkt ha en sån i soffan, nu blir det andra bullar. Kanske ska ni få se, om jag vågar sätta ut bilder på mitt hem. Som är Såååååååå inte perfekt. Till exempel ligger det två utspridda högar med papper under soffbordet sen ett par veckor från när jag skulle leta fram nåt viktigt papper. Och högen där deklarationen låg överst, på soffbordet, har fått tanklösa tillägg, men jag blev som väl var påmind om tidsfristen på fb. Ja, jag behöver inte måla en bild över mina inredningsmässiga designbrister. Eller brist på ordning, städningen sköter han rätt ok. Men ja som sagt, vi får se. Vi planerar soffinköp i maj. Weeeee!

Men vad skulle jag skriva om? Jo, den underbara bilden nedan med cetocaulus (? Varför kan jag inte lära mig det. Jag är ju språkbehåvad! Ni får stå ut.), jag skulle haft grå, men den gröna är precis lika fin. Röd soffa och lite andra tapeter och gröna kuddar, det blir också fint, men man har ju en man med åsikter.

Ja, och för säkerhets skull påpekar jag att det finns en vitsippebukett på bilden. Missa inte den, för allt i världen. Jag har en inre kamp om jag ska ha höga klackar eller platta skor imorgon. Och kommer jag att orka epilera benen eller måste jag ha 60den i svart? Vi har stavskonferens, dvs en regional konferens för alla församlingar i södra Stockholm, kan man säga. Mikael ska tala.

Mikael har köpt så mycket god mat och "annat" som jag trots middag och två kvällsmackor är sugen på. Det får nog bli en liten apelsinchoklad. Jag har gravidcravings efter dem och jag är ändå inte gravid. Varför forskar ingen på det?!

Hu som, jag vill faktiskt bara önska er en trevlig Valborg. En underbar 70-årsfest för kungen, och vad ni sen gör dagen efter vill jag gärna hålla mig utanför. Men hoppas det blir inte fullt så kallt så att vädret går att njuta av. Glad valborg!

Inga kommentarer: