Sorry

Jag ber om ursäkt för att jag inte har skrivit några julkalenderinlägg på sistone. Har varit för dålig. Orkar inte nu heller, men jag kan i alla fall ge er ett livstecken. Jag återkommer så fort jag kan. Och visst hade det varit en bra idé att skriva alla julkalenderinlägg i förväg och förinställa det där ordet, ni vet vilket. Ja, men jag är inte längre så organiserad som jag önskar mig. Livet händer. Men ja ä inte bitter :)

Kan bara skicka en kram, en omtanke i cyberrymden, en förhoppning om att era svåra stunder blir färre. Och att ni kan ta de ljusa stunderna på mer allvar, kanske minnas dem bättre. Dagens floskelsamling, men jag menar det. <3

12 kommentarer:

Monnah sa...

Jag flosklar tillbaka! Kram och hoppas du blir bättre till jul. ❤️

~SerendipityCat ~ sa...

Spar på kreftene! Håper du får bedre dager snart. <3

Sara sa...

Ladda för en så god jul som möjligt istället!

Det var lustigt att du nämnde det där med att ta de ljusa stunderna på mer allvar, för det var just en sån dag jag hade igår när jag sällskapade nästan hela dagen med min dementa mamma. Vi hade så himla trevligt och roligt ihop när vi gick (nåja, jag på kometen)till ICA och tygaffären i Sickla och fixade lunch tillsammans och sen sov jag en stund på hennes soffa. Och jag tänkte att det där är en dag att minnas.

Idag ska jag vila.

Harriet Klarin sa...

Min mammas mantra är nog inte så dumt i alla fall:
Det ena du vill, det andra du skall.
Det gäller nog oss alla att vi vill så mycket mer än vi förmår.
Och det i sig är väl inte så dåligt?
modren

Eva sa...

Jag kan väl bara hålla med ovanstående!
En dag i taget så löser vi allt eftersom!
Kram tebax för att du säkert behöver och förtjänar det!

Anja Olergård sa...

Vad roligt att höra! Det blir jag glad av.

Anja Olergård sa...

Tack, Monnah! Jag ska tvångsvila och reservvila och akutvila och tråkvila. Och sen kommer julen vare sig jag är beredd eller inte. Glad att du får besök!

Anja Olergård sa...

Tusen tack för din omtanke! Den värmer. Hoppas du kan spara lite energi inför jul. Kram!

Anja Olergård sa...

Jag utmattningsgrät härom kvällen och Mikael tröstade mig. Det är ju inte så att livet vore perfekt om jag bara vore frisk. Friska har ju sina problem. (Låter som den där reklamen om att Rika har ju sina problem. Tror det är triss.)

Anja Olergård sa...

Tack, snälla! Ja, en kram är precis vad jag behöver. Tänk så fint att man kan gå hit och få det. Tack!

Cecilia sa...

Ett livstecken tillbaka från en sällanbloggläsare. Men oftatänkare. På dig och andra ME-vänner. Inkl mig. Önskar dig lindring.

Anja Olergård sa...

Oftatänkare, jag med! Kram!