5. Julkalender

Ja, idag skulle jag tänka på nåt stort som pappa gjort, besöka honom, berätta det och ge honom en kram. Jag misstänkte att det inte skulle bli nåt med det heller. Men jag mailade och tackade för en sak han gjorde, eller två. Och så har jag förmodligen hittat receptet på chokladkolan jag gjorde för ett par jular sen och som pappa suktar efter. Om jag bara får Mikael att hinna köpa socker. Han ska vara på jobbet om en timme, och sen på nåt annat jobb efter lunch. Alla gör så gott de kan. Kan man inte så kan man inte. Eller som lite yra farmor sa Det lilla jag vill, det kan jag. Haha!

Imorgon, ja, idag, fast jag ser det slm igår eftersom jag inte somnat än. Idag är det dags att ta itu med sin ilska eller irritabilitet och förlåta nån som beter sig. Be om ursäkt. Be om förlåtelse. Försonas.

Jag hoppas inte att Mikael blir sur på mig imorgon, men om jag inte ens träffar nån är det för lätt att försonas. Och jag har inget gammalt groll. Vi får se. Jag kan nog behöva försonas med mig själv om inte annat.

<3

Inga kommentarer: